By Torben Bouterse - Restaurant 1397

Beetroot, Tomasu and crème cru

ESF7163 1

''The creamy/sour taste of the crème cru goes great with the Tomasu Soy Sauce and the beetroot''

Crème cru

  • 100 ml suiker water 1:1 (dezelfde hoeveelheid suiker en water)
  • 60 ml Tomasu Soja Saus
  • 30 g glucose
  • 1 l bietensap
  • citroensap naar smaak
  • 10 g gelatine, geweekt in koud water

Gemarineerde biet

  • 2 rode bieten
  • 400 ml olijfolie
  • 100 ml Tomasu Soja Saus
  • 100 ml frambozen azijn
  • 1 teen knoflook

Biet en Tomasu siroop

  • 500 g rode bieten
  • 40 ml Tomasu Zoete Soja Saus 
  • 1 ster anijs

Zwarte knoflook chips

  • 150 g aardappel, gesneden in grote stukken
  • 1/2 theelepel zwarte knoflook pasta  
  • zout naar smaak
  • Olijfolie