
By Torben Bouterse - Restaurant 1397
Beetroot, Tomasu and crème cru

''The creamy/sour taste of the crème cru goes great with the Tomasu Soy Sauce and the beetroot''
Crème cru
- 100 ml suiker water 1:1 (dezelfde hoeveelheid suiker en water)
- 60 ml Tomasu Soja Saus
- 30 g glucose
- 1 l bietensap
- citroensap naar smaak
- 10 g gelatine, geweekt in koud water
Gemarineerde biet
- 2 rode bieten
- 400 ml olijfolie
- 100 ml Tomasu Soja Saus
- 100 ml frambozen azijn
- 1 teen knoflook
Biet en Tomasu siroop
- 500 g rode bieten
- 40 ml Tomasu Zoete Soja Saus
- 1 ster anijs
Zwarte knoflook chips
- 150 g aardappel, gesneden in grote stukken
- 1/2 theelepel zwarte knoflook pasta
- zout naar smaak
- Olijfolie
Needed for this recipe
More delicious recipes

Sea buckthorn berry from Renesse, dark chocolate and Tomasu

Oysters with Tomasu white wine sauce

Grilled Chinese Cabbage With Soy Onions

Millefeuille of beetroot with Tomasu beurre blanc

Colored beets carpaccio with Tomasu and pickled mustard seeds

Perfectly Boiled Egg With Soy Sauce

Nam Kee vinaigrette a la 1397

Mushroom and Apple Cider Vinaigrette

Vongole with Sweet & Spicy Soy
